Αυτό είναι το Kia XCeed

Σχετικά άρθρα

Η Kia θα παρουσιάσει μέχρι το καλοκαίρι την τέταρτη έκδοση αμαξώματος του Ceed, έτσι ώστε αυτή να κάνει το ντεμπούτο της στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Σήμερα, όμως, κυκλοφόρησε μια φωτογραφία του XCeed χωρίς καθόλου καμουφλάζ να κινείται κάπου στην Γερμανία, κρίνοντας από τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Οι πωλήσεις της crossover έκδοσης του Ceed θα ξεκινήσουν στην Ελλάδα τον Οκτώβριο και όπως το ProCeed, έτσι και αυτή η έκδοση, φαίνεται ότι έχει διαφορετικό χαρακτήρα σε σχέση με το 5-θυρο hatchback μοντέλο, όπως ακριβώς συμβαίνει με το Stonic και το Rio.

Το XCeed έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος και θα τοποθετηθεί ανάμεσα στο Sportage και Stonic, ενώ κύριοι αντίπαλοι του θα είναι το Volkswagen T-Roc και ίσως το Mini Countryman.

Μηχανικά θα εξοπλίζεται με τα σύνολα που υπάρχουν ήδη στην γκάμα του μοντέλου. Έτσι στη βάση θα συναντάμε τον 1.000άρη T-GDi, απόδοσης 120 ίππων, καθώς και τον ολοκαίνουριο 1.400άρη T-GDi, απόδοσης 140 ίππων, της οικογένειας Kappa. Ίσως, όμως, είναι διαθέσιμος και ο ατμοσφαιρικός 1.400άρης MPI με 100 άλογα. Φυσικά θα υπάρχει και ο 1.600άρης CRDi πετρελαίου, απόδοσης 115 ή 136 ίππων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...