Η κινέζικη iUNICORN (γνωστή και ως Shenma Zhuanche) είναι μια ride hailing κινέζικη εταιρία που έχει αγοράσει 278 Tesla Model S και Model X το διάστημα μεταξύ 2016 και 2017, προσθέτοντάς τα στον στόλο των οχημάτων της. Ωστόσο η εταιρία αναφέρει πως το 20% των συγκεκριμένων αυτοκινήτων είχαν ηλεκτρομηχανικά προβλήματα και ο μέσος χρόνος επισκευής τους ήταν 45 ημέρες. Σύμφωνα με την εταιρία, η καθυστέρηση της επισκευής των αυτοκινήτων της είχε ως αποτέλεσμα να χάσει 970.000 δολάρια.

Η εταιρία θέλοντας να παραπονεθεί με τον δικό της τρόπο, την περασμένη Τετάρτη νοίκιασε τρεις ηλεκτρονικές διαφημιστικές πινακίδες στην Times Square για μόλις 30 λεπτά, γράφοντας “Tesla, fix it or not,” “Tesla, compensate or not” και “Tesla, admit it or not”, με την εταιρία να ζητά οικονομική αποζημίωση από την Tesla. Το ποσό που έδωσε η εταιρία για να παραπονεθεί με αυτόν τον τρόπο δεν έγινε γνωστό, με τις ετήσιες τιμές ενοικίασης μιας διαφημιστικής πινακίδας στην Times Square να ξεκινούν από τα 1,1 εκατ. δολάρια και να φτάνουν μέχρι τα 4 εκατ. δολάρια.

Η κινέζικη εταιρία εμπνεύστηκε για την κίνηση αυτή από την ταινία Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, ενώ διάλεξε την Νέα Υόρκη, επειδή στο χρηματιστήριο της πόλης είναι εισηγμένη η μετοχή της Tesla.