Για ακόμη μια φορά κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της BMW M8 Competition, αυτή την φορά σε κόκκινο χρώμα. Το αυτοκίνητο φορά τον V8 bi-turbo 4,4-λίτρων κινητήρα της M5, ο οποίος θα αποδίδει περισσότερα από 600 άλογα, θα συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και σύστημα τετρακίνησης M xDrive που όπως και στην M5, μπορεί να μεταφέρει το 100% της κίνησης στον πίσω άξονα.

Τα 0-100 χλμ/ώρα θα είναι σε θέση να τα κάνει σε λιγότερο από 3,5 δευτερόλεπτα, ενώ ετοιμάζεται και το Competition πακέτο που θα αυξάνει ακόμη περισσότερο την ιπποδύναμη του κινητήρα.

Η M8 κάνει χρήση αλουμινίου, μαγνησίου και carbon, φορά ζάντες 19″ (διαθέσιμες και 20″), έχει μεγαλύτερα μετατρόχια, βελτιωμένο πλαίσιο, Μ ενεργό διαφορικό και εκτός από Coupe, θα προσφέρεται τόσο σε Convertible όσο και σε Gran Coupe. Η BMW M8 Competition διαθέτει πιο επιθετικό bodykit, τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων, carbon οροφή, carbon πλαϊνούς καθρέπτες και carbon αεροτομή.

Υπάρχουν νέες ζάντες 20″, carbon διακοσμητικά στο εσωτερικό και μηχανικά φορά τον 4,4-λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα απόδοσης 620-630 ίππων.