Η Ferrari σκέφτεται να συμμετάσχει στο Netflix και στο πρωτάθλημα Εsports

Σχετικά άρθρα

Στο docuseries του Netflix, Formula 1: Drive to Survive, που αφορούσε την περσινή σεζόν της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η Ferrari και η Mercedes επέλεξαν να μην συμμετάσχουν για τους δικούς τους λόγους, κυρίως για να επικεντρωθούν στη μάχη για τον τίτλο, στερώντας μας να δούμε κάποιες εσωτερικές πληροφορίες.

Το Netflix, όμως, ετοιμάζει τη δεύτερη σεζόν της docuseries για το φετινό πρωτάθλημα και με την Ferrari να είναι ανίκανη να παλέψει για το φετινό τίτλο σκέφτεται να δώσει τη συγκατάθεση της και να συμμετάσχει, με τον Mattia Binotto να δηλώνει:

Είναι σίγουρα ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα. Δεν συμμετείχαμε την περασμένη σεζόν σαν Ferrari. Το σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή. Δεν έχουμε πάρει ακόμα την τελική απόφαση, έτσι είναι κάτι που θα κάνουμε τις επόμενες εβδομάδες.

Εκτός αυτού, η ιταλική εταιρία είναι η μοναδική που δεν συμμετέχει στο επίσημο F1 esports πρωτάθλημα, το οποίο βρίσκεται στην τρίτη του σεζόν, με την Mercedes να έχει κερδίσει και τους δύο τίτλους πέρυσι, όπως και στον πραγματικό κόσμο. Σχολιάζοντας αυτό, ο Binotto πρόσθεσε:

Το Esport αυξάνεται όσον αφορά το ενδιαφέρον και σίγουρα σαν Ferrari το θέτουμε σοβαρά υπόψη μας. Δεν είμαστε ακόμη πλήρως αφοσιωμένοι στο πρόγραμμα αλλά είναι κάτι που συζητάμε συνεχώς και σύντομα θα πάρουμε τη δική μας απόφαση.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα