Πωλείται η Toro Rosso STR14 του 2019

Σχετικά άρθρα

H STR14 ήταν το μονοθέσιο με το οποίο η Scuderia Toro Rosso έτρεξε στο πρωτάθλημα της Formula 1 το 2019. Είναι το δεύτερο πιο επιτυχημένο μονοθέσιο στην 14χρονη ιστορία της Ιταλικής ομάδας, καθώς μόνο η STR3 του 2008, με την οποία ο Sebastian Vettel πήρε την πρώτη νίκη της ομάδας μπορεί να θεωρηθεί πιο επιτυχημένο. Πίσω από το τιμόνι της STR14 βρέθηκαν ο Alex Albon, ο Pierre Gasly, και ο Daniil Kvyat με το συγκεκριμένο σασί να έχει αριθμό #04.

Όπως θυμάσαι, το 2019, η Toro Rosso ξεκίνησε τη χρονιά με τους Albon και Kvyat, αλλά μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, ο Albon πήγε στην “μαμά” Red Bull, και ο Gasly υποβαθμίστηκε στην ομάδα από την Faenza. Συνολικά, οι Albon και Gasly μοιράστηκαν το συγκεκριμένο μονοθέσιο για 17 αγώνες, τους εξής:

Alex Albon

GP Ισπανίας: 11η
GP Μονακό: 8ος
GP Καναδά: Εγκατέλειψε
GP Γαλλίας: 15ος
GP Αυστρίας: 15ος
GP Μεγάλης Βρετανίας: 12ος
GP Γερμανίας: 6ος
GP Ουγγαρίας: 10ος

Pierre Gasly

GP Βελγίου: 9ος
GP Ιταλίας: 11ος
GP Σιγκαπούρης: 8ος
GP Ρωσίας: 14ος
GP Ιαπωνίας: 7ος
GP Μεξικό: 9ος
GP Αμερικής: Εγκατέλειψε
GP Βραζιλίας: 2ος
GP Άμπου Ντάμπι: 18ος

Μετά την ολοκλήρωση της χρονιάς, η Toro Rosso πούλησε το μονοθέσιο στον R. Reinders, ιδιοκτήτη του Racetrailer.com, και τώρα ο τελευταίος θέλει να το αποχωριστεί από την ιδιωτική του συλλογή μονοθέσιων της F1, που διατηρεί στην Ολλανδία.

Το μονοθέσιο πωλείται ως rolling chassis, που σημαίνει ότι δεν θα συνοδεύεται από τα υδραυλικά συστήματα, την κεντρική μονάδα ελέγχου (ECU) και το power unit. Ωστόσο, έρχεται με όλα τα ψυγεία, τους εύκαμπτους σωλήνες και τους αγωγούς, το αγωνιστικό τιμόνι, ένα κάλυμμα με το λογότυπο της Toro Rosso και το custom κάθισμα του Gasly, παρότι το μονοθέσιο φέρει τον αριθμό του Albon. Επιπλέον, το κιβώτιο ταχυτήτων, τα πεντάλ, τα φρένα, το σύστημα διεύθυνσης και ο μηχανισμός του DRS είναι όλα σε λειτουργική κατάσταση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...