O Sergio Perez έκανε δοκιμές με μονοθέσιο της Red Bull

Σχετικά άρθρα

Λίγες ώρες μετά τα σημερινά αποκαλυπτήρια της RB16B, ο Sergio Perez έκανε τους πρώτους του γύρους ως οδηγός της Red Bull στην πίστα του Silverstone. Ωστόσο, εκεί δεν οδήγησε το νέο μονοθέσιο, του 2021, αλλά την RB15, του 2019, ούτως ώστε ο Μεξικανός οδηγός να εξοικειωθεί με τα συστήματα της ομάδας, καθώς και του power unit της Honda.

To shakedown της RB16B θα γίνει αύριο, στην ίδια πίστα, όπου εκτός από τον Perez θα βρεθεί ο Max Verstappen, αλλά και ο Alex Albon. Ο Ταϊλανδός οδηγός -ο οποίος για το 2021 κατέχει τον ρόλο του εφεδρικού οδηγού της Red Bull και του οδηγού ανάπτυξης, παράλληλα της συμμετοχής του στο DTM, που θα οδηγήσει μια Ferrari 488 GT3 Evo– θα οδηγήσει αύριο την RB15, με το οποία αγωνίστηκε το 2019. Παράλληλα, θα είναι παρόν σε όλες τις τεχνικές συγκεντρώσεις με τους Verstappen και Perez, για να βοηθήσει στην ανάπτυξη της RB16B στον προσομοιωτή της Red Bull.

Τέλος, ο Perez έτρεξε σήμερα με το νέο του κράνος, αποκαλώντας το νέο σχέδιο σίγουρα το πιο αγαπημένο στην καριέρα του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...