H Fiat παρουσιάζει τα νέα 500 Star και 500 Rockstar

Σχετικά άρθρα

H Fiat ανανεώνει και επεκτείνει τη γκάμα του 500 με την παρουσίαση δύο νέων εκδόσεων, τη Star και τη Rockstar. Αυτές είναι εντελώς νέες, με την πρώτη να απευθύνεται σε όσους αναζητούν την απόλυτη κομψότητα, ενώ η δεύτερη για όσους αγαπούν το σπορ χαρακτήρα.

Ξεκινώντας από την πρώτη, αυτή είναι αποτέλεσμα της επιτυχίας της έκδοσης Lounge. Εκτός από τους διαθέσιμους χρωματισμούς για το αμάξωμα και τον πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει και σταθερή ηλιοροφή, το 500 Star διαθέτει νέο εσωτερικό που δημιουργεί μια κομψή και στιλάτη ατμόσφαιρα.

Παράλληλα ενώ μέχρι σήμερα η φάσα του ταμπλό είχε το ίδιο χρώμα με το αμάξωμα, τώρα μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο χρώματα (White Sand με ματ περλέ επίστρωση ή ματ Bordeaux). Τέλος, στο εσωτερικό υπάρχει η οθόνη 7 ιντσών του συστήματος πολυμέσων Uconnect, που είναι η μεγαλύτερη στην κατηγορία του.

Από την άλλη, το 500 Rockstar ξεχωρίζει χάρη στα στιλιστικά στοιχεία της έκδοσης Sport, όπως οι σπορ προφυλακτήρες, τα πλευρικά μαρσπιέ, οι ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών και οι λεπτομέρειες σε σατινέ χρώμιο. Επιπλέον η έκδοση Rockstar είναι διαθέσιμη με ένα νέο ματ χρώμα, Green Portofino.

Αντίστοιχα στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι νέες επενδύσεις με ραφές που θυμίζουν το στιλ ακριβών κουστουμιών, τις γκρι ή μπλε λεπτομέρειες στις επενδύσεις στις πόρτες, αλλά και την επιλογή -όπως και στην έκδοση Star- δύο χρωματισμών για τη φάσα του ταμπλό σε ματ πράσινο χρώμα ή σατινέ Graphite. Ακόμα εξοπλίζεται με σταθερή ηλιοροφή και το σύστημα πολυμέσων Uconnect που για την περίπτωση έχει τη δυνατότητα προβολής των πληροφοριών από το στροφόμετρο, το ταχύμετρο και τον υπολογιστή ταξιδίου.

Τέλος, για να γιορτάσει την επέτειο των 120 χρόνων από την ίδρυση της, η Fiat προσφέρει σε όσους αποκτήσουν τις νέες εκδόσεις δωρεάν 6 μήνες συνδρομή στο Apple Music, ενώ προσφέρει συμβατότητα με τα Apple CarPlay και Android Auto.

Τα νέα 500 Star και 500 Rockstar αναμένεται να είναι διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά τις προσεχείς εβδομάδες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί το Fiat 500L του Πάπα Φραγκίσκου

Το Σεπτέμβριο του 2015 ο Πάπας Φραγκίσκος όταν επισκέφτηκε τις Η.Π.Α, δεν είχε επιλέξει κάποιο θωρακισμένο αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του, αλλά ένα ταπεινό...

Η Fiat εξετάζει να προσθέσει υβριδική έκδοση στο 500e

Τα σημάδια της επιβράδυνσης της αγοράς των ηλεκτρικών αυτοκινήτων ολοένα και πληθαίνουν, κάτι που φέρνει πολλές εταιρίες στην επανεξέταση της στρατηγικής τους και την...

Η Fiat παρουσιάζει το 500 Tributo Trepiuno

Πριν ακριβώς 20 χρόνια και στην πρεμιέρα της έκθεσης της Γενεύης του 2004, η Fiat παρουσίασε στο περίπτερο της το Trepiuno, ένα concept που...

H Fiat μετονομάζει το τωρινό Panda σε Pandina

Με τον ερχομό του νέου Panda να πλησιάζει η Fiat ανακοίνωσε σήμερα πως μετονομάζει την υπάρχουσα γενιά του μοντέλου σε Pandina, αφού θα συνεχίσει...