Nissan NV250

Σχετικά άρθρα

Η Nissan παρουσιάζει το NV250, το νέο της compact βαν που θα πωλείται στην αγορά της Ευρώπης και πρόκειται για ένα rebadge μοντέλο του Renault Kangoo. Το βαν θα είναι διαθέσιμο ως Panel, Crew και ως Combi, και θα προσφέρεται σε δύο μήκη αμαξώματος.

Η έκδοση του Panel προσφέρεται σε δύο μήκη αμαξώματος (L1/L2) και διαθέτει αρκετές διαμορφώσεις καθισμάτων, ενώ η έκδοση πλήρους μήκους (L2) έρχεται με 4 καθίσματα και ένα ευμετάβλητο διαχωριστικό για τη διαμόρφωση ενός ευέλικτου χώρου φόρτωσης. Η επιβατική έκδοση Combi, είναι διαθέσιμη στην ενιαίου μήκους έκδοση L1, με χωρητικότητα πέντε θέσεων.

Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από τον Σεπτέμβριο του 2019, έχοντας 800 κιλά ωφέλιμο φορτίο, με τον 1.500άρη πετρελαιοκινητήρα να πληροί τις απαιτήσεις του Euro6D-Temp και να προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις 80, 95 και 115 ίππων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...