O Usain Bolt παρουσίασε ηλεκτρικό αυτοκίνητο με το όνομά του

Σχετικά άρθρα

Ο Usain Bolt, ο ταχύτερος άνθρωπος του κόσμου έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση και μια από τις επιχειρηματικές του κινήσεις είναι και αυτό το ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Παρουσιάστηκε στο περιθώριο της VivaTech στο Παρίσι και ονομάζεται Mobility Bolt Nano, με την Mobility Bolt να έχει ιδρυθεί το 2018 και μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει τρία ηλεκτρικά scooters, τα Bolt Original, Bolt One και Bolt Chariot, τα οποία είναι ιδανικά για ταξίδια μέχρι 3 χλμ.

Το Nano μπορεί να καλύψει απόσταση μεταξύ 3 και 24 χλμ και εφοδιάζεται με μια μπαταρία που μπορεί να αλλάξει γρήγορα. Είναι διθέσιο και σύμφωνα με την εταιρία, τέσσερα Nano μπορούν να χωρέσουν σε ένα χώρο στάθμευσης αυτοκινήτου συμβατικού μεγέθους.

Το όχημα θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε προγράμματα ride-sharing, με την εταιρία να δηλώνει πως ήδη δέχεται προ-παραγγελίες, με το αυτοκίνητο να κοστίζει 8.950 ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...