Το The Grand Tour σταμάτησε τα γυρίσματα λόγω τρομοκρατικών φοβιών

Σχετικά άρθρα

Η αυλαία της τρίτης σεζόν του The Grand Tour έπεσε πριν περίπου έναν μήνα και παρότι το αυτοκινητιστικό show των Jeremy Clarkson, James May και Richard Hammond έχει ανανεωθεί από το Amazon Prime για νέες σεζόν, τα επεισόδια αυτών θα έχουν εντελώς διαφορετική δομή. Όπως ξέρεις, η σταθερή τέντα αποτελεί παρελθόν και τα επεισόδια της τέταρτης σεζόν θα είναι αποκλειστικά road trips, όπως ήταν τα specials που βλέπαμε ανά καιρούς.

Ένα από τα road trips για τη νέα σεζόν ήταν με αρχή τη Σαουδική Αραβία για να καταλήξουν στο Κάιρο της Αιγύπτου. Ωστόσο, γράφοντας στη στήλη του στη Sunday Times, ο Clarkson αποκάλυψε ότι αυτό δεν θα γίνει πραγματικότητα λόγω “σποραδικών και φαύλων τρομοκρατικών επιθέσεων”, τονίζοντας:

Αυτό θα ήταν ένα επικό ταξίδι, αλλά αυτά θα σήμαινε τη διέλευση της Χερσονήσου και χάρη στον ISIS, οι πιθανότητες όλων μας να φτάνουμε στην άλλη πλευρά με τα κεφάλια μας στη θέση τους θα ήταν μικρές.

Συνεχίζοντας, ο Clarkson αποκάλυψε ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ακυρώθηκε η παραγωγή ενός road trip, καθώς παλιότερα ήθελαν να πάνε στα νησιά Ανταμάν κοντά στην Ταϊλάνδη, προσθέτοντας:

Υπάρχει μια φυλή σε ένα από αυτά τα νησιά που σκοτώνει οποιονδήποτε προσγειωθεί στην περιοχή τους.

Για να καταλήξει:

Μας αρέσει να πηγαίνουμε σε μέρη που δεν μπορούν να πάμε σε άλλα shows αυτοκινήτων. Αλλά χάρη στον ISIS, έχουμε κολλήσει στο Slough της Αγγλίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...