Με τον V8 κινητήρα της F8 Tributo και 3 ηλεκτροκινητήρες το υβριδικό hypercar των 1.000 ίππων της Ferrari;

Σχετικά άρθρα

Σε δέκα ημέρες από σήμερα, η Ferrari θα αποκαλύψει το υβριδικό τη hypercar των 1.000 ίππων και σημερινές πληροφορίες από την Γερμανία αναφέρουν ότι το μοντέλο θα κινείται από έναν V8 κινητήρα και τρεις ηλεκτροκινητήρες.

Ferrari 599 HY-KERS Hybrid System

Πιο συγκεκριμένα, ο κινητήρας εσωτερικής καύσης θα προέρχεται από την F8 Tributo, δηλαδή θα είναι ο twin-turbo 3.9-λίτρων V8. Σύμφωνα με την πηγή, όμως, η ιταλική εταιρία θα τοποθετήσει τρεις ηλεκτροκινητήρες, δύο για κάθε έναν από τους εμπρός τροχούς και ένας ενσωματωμένος στο σύστημα μετάδοσης.

Αυτό σημαίνει ότι το μοντέλο θα είναι τετρακίνητο και θα διαθέτει εξελιγμένο σύστημα torque vectoring. Τέλος, η ίδια πηγή αναφέρει ότι για το 0-100 χλμ/ώρα θα χρειάζεται κάτι λίγο περισσότερο από δύο δευτερόλεπτα, ενώ η τιμή του θα ξεκινά από τα €600.000.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...