Ξενάγηση στο εργοστάσιο της Rimac από τον ιδρυτή της, Mate Rimac

Σχετικά άρθρα

Το 2011, ο Mate Rimac βγήκε από το γκαράζ του και αποφάσισε να φτιάξει μια εταιρία με σκοπό να αλλάξει τον χάρτη των super/hypercars. Σήμερα, η Rimac Automobili είναι μια ομάδα 550+ ανθρώπων σε διάφορες τοποθεσίες και συνεχίζει να αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς. Το όνειρο του Mate ήταν να δείξει τις δυνατότητες των ηλεκτρικών κινητήρων και να κατασκευάσει το πιο ισχυρό ηλεκτρικό hypercar στον κόσμο. Και αυτό ακριβώς κατάφερε με το C_Two των 1.914 ίππων.

Σε λιγότερο από 10 χρόνια, ο Rimac έγινε ένας κατασκευαστής ηλεκτρικών hypercar και ένας μπροστάρης της ηλεκτροκίνητης τεχνολογίας υψηλής απόδοσης, παρέχοντας τεχνογνωσία σε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας, όπως η Hyundai, η Porsche, η Aston Martin, η Koenigsegg, η Automobili Pininfarina, η Seat, η οποία έχει στραφεί στην κροατική φίρμα για την κατασκευή των ηλεκτροκινητήρων και των μπαταριών του αγωνιστικού Cupra e-Racer, και πολλά άλλα.

Στο επίσημο κανάλι της εταιρίας στο YouTube ανέβηκε το παραπάνω video, το οποίο είναι το πρώτο από τα τέσσερα της σειράς Discover Rimac Today, όπου η κροατική εταιρεία μας δείχνει τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της με ξεναγό τον ιδρυτή της, Mate Rimac.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...