Έφτασαν στην Μύκονο τα supercars του φετινού Gumball 3000

Σχετικά άρθρα

Από χθες το βράδυ η Μύκονος έχει γεμίσει με δεκάδες supercars, οι ιδιοκτήτες των οποίων συμμετέχουν στο φετινό Gumball 3000. Το φετινό event έχει ως σημείο εκκίνησης την Μύκονο στις 7 Ιουνίου, με τα αυτοκίνητα να καταλήγουν μετά από 8 ημέρες στην Ίμπιζα της Ισπανίας.

Στο event αναμένεται να συμμετέχουν 100 αυτοκίνητα και οι στάσεις που θα κάνουν οι ιδιοκτήτες τους θα είναι η Μύκονος, η Αθήνα (Ζάππειο 13:00 – 16:00 στις 9 Ιουνίου), η Θεσσαλονίκη (9 Ιουνίου), το Porto Montenegro, η Βενετία, το Μονακό, η Βαρκελώνη και η Ίμπιζα.

Αυτή είναι η 21η φορά που διοργανώνεται το event και σε ότι αφορά το παράβολο συμμετοχής, κυμαίνεται από τις 40.000 έως τις 50.000 ευρώ, όπως είναι κάθε χρόνο.

Όπως ξέρεις το Gumball 3000 αποτελεί ένα διεθνές ετήσιο γεγονός, με συμμετοχή να μπορεί να πάρει ο οποιοσδήποτε μπορεί να καταβάλει το αντίτιμο, χωρίς να έχει σημασία το αυτοκίνητο.

Η εν λόγω διοργάνωση πραγματοποιείται εδώ και 21 χρόνια, με το event να έχει και φιλανθρωπική διάσταση, καθώς επιλέγεται από τους διοργανωτές κάθε χρόνο ένας φιλανθρωπικός οργανισμός. στον οποίο κατευθύνεται μέρος των εσόδων της δράσης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Onvo: Η νέα μάρκα ηλεκτρικών της Nio, πρώτο μοντέλο “αντίπαλος” του Tesla Model Y

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nio, William Li, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία του ετοιμάζει μια ένα υπο-μάρκα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, η οποία θα ονομάζεται Onvo...

Στα 360 kW ο ισχυρότερος ταχυφορτιστής στην Ελλάδα

Ο ΣΕΑ στον Κορινό, που βρίσκεται στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, διαθέτει πλέον τον ισχυρότερο DC ταχυφορτιστή στην Ελλάδα, ο οποίος ανήκει στο δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών...

Πολύ καλή επίδοση για το Opel Corsa στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Opel Corsa δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 79 χλμ/ώρα. Το αυτοκίνητο...
Autoblog.gr