Η Chevrolet σκέφτεται ένα pickup αξίας 100.000 δολαρίων και τον αντίπαλο του Wragler

Σχετικά άρθρα

Με τις τιμές των μεγάλων αμερικάνικών pickups να είναι υψηλότερες από ποτέ, η Chevrolet σκέφτεται να προσφέρει στην αγορά μια έκδοση του Silverado η οποία θα κοστίζει περισσότερο από 100.000 δολάρια.

Το συγκεκριμένο μοντέλο θα εστιάζει στη πολυτέλεια όπως είπε σε συνέντευξή του ο Sandor Piszar, επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της εταιρίας, ο οποίος συμπλήρωσε πως για την ώρα δεν έχει παρθεί κάποια τελική απόφαση, αφού τα πάντα θα εξαρτηθούν από το εάν υπάρξει η απαιτούμενη ζήτηση. Πρόσφατα η Chevrolet παρουσίασε το Silverado HD High Country που διαθέτει πλουσιότερο εξοπλισμό με δερμάτινες επενδύσεις και αρκετά χρωμιομένα διακοσμητικά.

Στις σχετικές ειδήσεις η GM θέλει να προσφέρει στην αγορά ένα μοντέλο που θα ανταγωνίζεται το Jeep Wrangler. Αυτό θα βγει κατά πάσα πιθανότητα με τα σήματα της GMC, επαναφέροντας το όνομα Jimmy. Θα βασίζεται στο Body-On-Frame πλαίσιο των Chevrolet Colorado και GMC Canyon και θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2022.

Ανάμεσα στους κινητήρες θα συναντάμε τον V6 3,6-λίτρων κινητήρα απόδοσης 308 ίππων με 373 Nm ροπής, όπως και έναν 2,8-λίτρων turbodiesel απόδοσης 186 ίππων με 500 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα