Η Citroen καταργεί το C4 Cactus

Σχετικά άρθρα

Το Citroen C4 Cactus τάραξε τα νερά όταν παρουσιάστηκε το 2014, λόγω του διαφορετικού του σχεδιασμού, που όπως φάνηκε, άρεσε στο κοινό, με το μοντέλο να σημειώνει αξιόλογες πωλήσεις. Ωστόσο η Citroen δηλώνει πως δεν θα υπάρξει δεύτερη γενιά του, μιας και το μοντέλο θα αντικατασταθεί από ένα συμπαγές hatcback αυτοκίνητο.

Αυτό δήλωσε ο Xavier Peugeot, ο επικεφαλής των προϊόντων της Citroen, ο οποίος είπε πως το νέο C4 θα είναι εντελώς διαφορετικό από το C4 Cactus, με το όνομα Cactus ενδεχομένως να επανέλθει στην αγορά κάποια ημέρα.

Ο Peugeot τόνισε πως το νέο μοντέλο, το οποίο αναμένεται την διετία 2020-2021, θα έχει “πολωτική εμφάνιση προκειμένου να ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές του”.

ΠηγήTopgear.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 189.403 Citroen C3 και DS3 λόγω των αερόσακων της Takata

189.403 Citroen C3 και DS3 που κατασκευάστηκαν μεταξύ 31 Αυγούστου 2009 και 9 Φεβρουαρίου 2017 ανακαλούνται παγκοσμίως εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων οδηγού και συνοδηγού,...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...