Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος παραγωγής της Tesla

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με το Reuters, το οποίο επικαλείται πηγή μέσα από την εταιρία, ο αντιπρόεδρος παραγωγής της Tesla στο εργοστάσιο της στο Fremont της Καλιφόρνια, Peter Hochholdinger, έφυγε από την εταιρία μετά από τρία χρόνια.

Ο Hochholdinger, πρώην διευθυντής παραγωγής της Volkswagen, είναι το τελευταίο υψηλόβαθμο στέλεχος που εγκαταλείπει το “πλοίο” της Tesla τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία αγωνίζεται να αυξήσει την παραγωγή του Model 3, το οποίο θεωρείται κρίσιμο για τη μακροπρόθεσμη κερδοφορία της. O Hochholdinger είχε αναλάβει τη βελτίωση της παραγωγής των Model S και Model X, καθώς και την κατασκευή ενός οικονομικά αποδοτικού προγράμματος συναρμολόγησης για το Model 3.

Ο Hochholdinger εργαζόταν στην Volkswagen για 22 χρόνια επιβλέποντας την παραγωγή των Audi A4, A5 και Q5, ενώ όταν η Audi δημιούργησε μια νέα μονάδα παραγωγής στο Μεξικό, υπήρξε σύμβουλος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...