Το Geely Bo Yue Pro έχει υπέροχο εσωτερικό

Σχετικά άρθρα

Αν δεν σου έλεγα πως το συγκεκριμένο εσωτερικό προέρχεται από ένα κινέζικο αυτοκίνητο θα το καταλάβαινες; Θεωρώ πως όχι. Όπως και να έχει, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι το Geely Bo Yue Pro, η ανανεωμένη έκδοση του Bo Yue, με το αυτοκίνητο να το έχει σχεδιάσει ο Peter Horbury, πρώην σχεδιαστή της Volvo, της Jaguar, της Land Rover και της Aston Martin, ο οποίος ηγείται της ομάδας σχεδίασης της Geely, μητρικής εταιρίας της Volvo.

Το αυτοκίνητο πωλείται στη Νότιο Αμερική ως Emgrand X7 Sport και μηχανικά φορά τον 1.800άρη turbo τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 184 ίππων με 300 Nm ροπής που συνδυάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, αλλά και με τον 1.500άρη κινητήρα απόδοσης 177 ίππων με 255 Nm ροπής που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Εξοπλίζεται με το GKUI19 Geely Smart Ecosystem και η Geely αναφέρει πως είναι το πιο έξυπνο SUV της αγοράς, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας GKUI19 να διαθέτει το chipset E01 που υποστηρίζει το 5G “Internet of Everything”. Στο εσωτερικό συναντάμε μια μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό, ψηφιακό πίνακα οργάνων, κρυφό φωτισμό, υψηλής ποιότητας υλικά και νέο επιλογέα ταχυτήτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...