Nissan Juke. Νέα teaser φωτογραφία του

Σχετικά άρθρα

Η Nissan έδωσε μια ακόμη teaser φωτογραφία του νέου Juke, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στις 3 του ερχόμενου Σεπτέμβρη. Το μοντέλο θα κατασκευάζεται πάνω στην CMF-B πλατφόρμα της Renault-Nissan, την πλατφόρμα δηλαδή που χρησιμοποιεί το νέο Renault Clio και το νέο Renault Captur.

Το νέο Juke αναμένεται να είναι πλατύτερο και χαμηλότερο σε σχέση με το τωρινό μοντέλο, αποκτώντας μια πιο δυναμική εμφάνιση. Το μεταξόνιο του θα μεγαλώσει, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθούν και οι χώροι στο εσωτερικό.

Εκεί θα συναντάμε ένα αναβαθμισμένο ταμπλό με νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ενώ θα διαθέτει ακριβότερα και πολυτελέστερα υλικά, με την Nissan να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών εξατομίκευσης.

Η σχεδίαση του αναμένεται να βασίζεται στα τελευταία πρωτότυπα της εταιρείας, όπως το Gripz, αλλά θα διαθέτει ορισμένα στοιχεία ή γραμμές που έχουμε δει στο νέο Micra. Αυτό δεν σημαίνει πως θα χάσει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, μιας και οι πωλήσεις του έδειξαν πως το κοινό αγάπησε τον σχεδιασμό του.

Μηχανικά θα προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, ενώ θα υπάρχει και ένας plug-in υβριδικός. Πρόκειται για έναν 1.600αρη κινητήρα βενζίνης που θα συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα και μια μπαταρία 9,8 kWh που θα του επιτρέπει να κινηθεί μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα του για περίπου 30 χιλιόμετρα.

Παράλληλα η Nissan εξετάζει να προσφέρει το νέο Juke και σε αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση. Ανάμεσα στους κινητήρες εσωτερικής καύσης θα συναντάμε έναν 1.000αρη βενζίνης, έναν 1.300άρη βενζίνης, έναν 1.600αρη βενζίνης, αλλά και τον 1.500αρη turbodiesel.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...