Το τμήμα Mulliner της Bentley ανακατασκεύασε μια Corniche του 1939, η οποία αρχικά είχε χαθεί σε βομβιστική επίθεση στη Γαλλία. Το αυτοκίνητο χάθηκε το 1939, όταν ξέσπασε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, με την Corniche να είχε υποστεί μεγάλες ζημιές σε ένα τροχαίο καθώς πραγματοποιούσε δοκιμές εξέλιξης στον δρόμο. Το σασί είχε μείνει σχεδόν ανέπαφο, αλλά το αμάξωμα είχε καταστραφεί ολοσχερώς κατά την επιδρομή στη Διέππη.

Το project της ανακατασκευής ξεκίνησε το 2001 από εθελοντές του Ιδρύματος Bentley Memorial και του Sir Henry Royce Memorial, αλλά η ουσιαστική ανακατασκευή στο εργοστάσιο της Bentley στο Derby της Αγγλίας, ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2018. Ο επικεφαλής της Bentley, Adrian Hallmark, ζήτησε από τη Mulliner να έχει ολοκληρώσει την ανακατασκευή μέσα στο 2019, έτσι ώστε το αυτοκίνητο να συμμετάσχει στο εορτασμό των 100 χρόνων της βρετανικής εταιρίας.

Όλα τα μέρη του αμαξώματος κατασκευάστηκαν εν νέου χειροποίητα, ενώ μετά από πολύωρες δοκιμές οι μηχανικοί της Bentley κατάφεραν να βρουν το ακριβές χρώμα (Imperial Maroon) του αυθεντικού αυτοκινήτου. Για το εσωτερικό, χρησιμοποιήθηκαν αρχεία και μέσω CAD σχεδιασμού ανακατασκευάστηκε πλήρως.

Η Bentley Corniche αγοράστηκε για πρώτη φορά το 1939 από τον Έλληνα Ανδρέα Εμπειρίκο, ο οποίος ήθελε μια sport Bentley, με το αμάξωμα να έχει την υπογραφή του Georges Paulin, ενώ η κατασκευή του έγινε από τη γαλλική εταιρία Pourtout.

Η ανακατασκευασμένη Bentley Corniche θα κάνει το ντεμπούτο της στο Salon Prive του Λονδίνου, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, και έπειτα θα πάρει θέση στο μουσείο της εταιρίας.