Η MG παρουσίασε το πρώτο της pickup που δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα Maxus T70 με τα σήματα της MG, μιας και οι δύο εταιρίες βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της κινέζικης SAIC.

Μεταξύ άλλων διαθέτει αυτόματο κλιματισμό, LED φώτα ημέρας, δερμάτινες επενδύσεις, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, hill assist και παρακολούθηση τυφλών σημείων.

Αρχικά το μοντέλο θα πωλείται στην αγορά της Ταϊλάνδης και θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, με μονή και διπλή καμπίνα. Κάτω από το καπό συναντάμε τον 2,0-λιτρο turbodiesel κινητήρα απόδοσης 162 ίππων με 375 Nm ροπής. Ο κινητήρας συνδυάζεται είτε με εξατάχυτο χειροκίνητο είτε με εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που στέλνουν την κίνηση είτε στους πίσω, είτε σε όλους τους τροχούς.

Στην Ταϊλάνδη οι πωλήσεις των pickup αντιπροσωπεύουν άνω του 50% των ετήσιων πωλήσεων. Το MG Extender ξεκινά από τα 549.000 baht (15.795 ευρώ) για την έκδοση με την μονή καμπίνα και από τις 759.000 baht (21.840 ευρώ) για την έκδοση με την διπλή καμπίνα.