Η αξία των μοντέλων της Bugatti όλο και αυξάνεται

Σχετικά άρθρα

Μια φράση λέει πως για να βγάλεις χρήματα, πρέπει να έχεις χρήματα και επιβεβαιώνεται πλήρως με την συγκεκριμένη είδηση. Σύμφωνα με την ανάλυση της Classic Analytics οι τιμές των μοντέλων της Bugatti όλο και αυξάνονται τα τελευταία χρόνια και όσοι επένδυσαν σε αυτά, είδαν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να “φουσκώνουν”.

Για παράδειγμα, η αξία της EB110 έχει αυξηθεί αισθητά τα τελευταία οκτώ χρόνια. Το 2011, μια μεταχειρισμένη EB110 πωλούνταν για περίπου 280.000 ευρώ, αλλά σήμερα, το ίδιο αυτοκίνητο πωλείται περίπου 2 εκατ. ευρώ. Μια μεταχειρισμένη Veyron το 2011 κόστιζε 620.000 ευρώ, το 2013 730.000 ευρώ, ενώ σήμερα η τιμή της έχει ξεπεράσει τα 1,3 εκατ. ευρώ.

Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και με την Chiron, η παραγωγή της οποίας συνεχίζεται, με την Bugatti να έχει πουλήσει μέχρι σήμερα κάτι περισσότερες από 400 Chiron. Η Bugatti θα κατασκευάσει συνολικά 500 Chiron.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...