Η γερμανική εταιρία παρουσιάζει -πιθανότατα- την τελευταία έκδοση της M4, την οποία ονομάζει Edition M Heritage. Αυτή θα βγει σε περιορισμένο αριθμό 750 αυτοκινήτων και το παγκόσμιο ντεμπούτο της θα γίνει στον επόμενο αγώνα του DTM στο Nurburgring.

Η έκδοση είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα, το μπλε Laguna Seca, το γαλάζιο Velvet Blue, και το κόκκινο Imola. Η παραγωγή της M4 Edition M Heritage θα διαρκέσει από το Νοέμβριο του 2019 έως τον Απρίλιο του 2020.

Υπάρχει carbon οροφή, μια διακοσμητική ταινία στα χρώματα του M Division όπως και ζάντες ελαφρού κράματος 20 ιντσών, βαμμένες σε γκρι (Orbit Gray) χρώμα, αποκλειστικά για την συγκεκριμένη έκδοση.

Στο εσωτερικό, τα Imola Red αυτοκίνητα διαθέτουν κόκκινες ραφές στα καθίσματα και στις πόρτες, ενώ τα Laguna Seca Blue και Velvet Blue άσπρα και μαύρα καθίσματα, με το M Heritage να αναγράφεται στα προσκέφαλα. Ακόμα, στα μαρσπιέ αναγράφεται ο αύξων αριθμός του αυτοκινήτου.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές, και ο 3,0-λιτρος εξκύλινδρος σε σειρά turbo κινητήρας αποδίδει 450 άλογα και 550 Nm ροπή.