Η έκδοση παραγωγή του Byton M-Byte, με 48″ οθόνη στο εσωτερικό

Σχετικά άρθρα

Η κινέζικη Byton στην έκθεση της Φρανκφούρτης παρουσιάζει την έκδοση παραγωγής του M-Byte που θα πωλείται και στην Ευρώπη, με αρχική τιμή τα 45.000 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ και άλλους φόρους).

Το M-Byte θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας προς τα τέλη του 2019, ενώ στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ αναμένεται είτε στα μέσα του 2020, είτε στις αρχές του 2021. Το ηλεκτρικό SUV έχει μήκος 4,8 μέτρων, πλάτος 1,9 μέτρων και ύψος 1,6 μέτρων και η εταιρία έχει δεχτεί ήδη περισσότερες από 50.000 προ-παραγγελίες.

Μηχανικά θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις. Η έκδοση με τον έναν ηλεκτροκινητήρα -στον πίσω άξονα- αποδίδει 272 άλογα και η έκδοση με τους δύο ηλεκτροκινητήρες αποδίδει 408 άλογα. Η πρώτη συνδυάζεται με μπαταρία 72 kWh και η δεύτερη με μπαταρία 95 kWh, με την αυτονομία τους να ανέρχεται στα 360 και 435 χλμ ανά φόρτιση (WLTP) αντίστοιχα, με την μπαταρία να μπορεί να φορτίζει από το 0 στο 80% μέσα σε 35 λεπτά με χρήση ταχυφορτιστή 150 kW.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η τεράστια οθόνη 48″, η μεγαλύτερη σε αυτοκίνητο παραγωγής μέχρι σήμερα, ενώ υπάρχουν επίσης μια οθόνη αφής 7″ στο κέντρο του τιμονιού και μια 8″ αφής, ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα. Μέσω των δύο αυτών οθονών θα ελέγχονται όλες οι λειτουργίες του αυτοκινήτου .

Διαθέτει αυτόνομες λειτουργίες Επιπέδου 3, με την εταιρία να δηλώνει πως από το 2021 θα προσφέρει και αυτόνομες λειτουργίες Επιπέδου 4, ενώ σκέφτεται να προσφέρει στην αγορά τόσο ένα sedan όσο και ένα μικρότερο συμπαγές μοντέλο, με όλα να βασίζονται στην ίδια πλατφόρμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα