Δες πως τράκαρε η πρώτη νέα Toyota Supra

Σχετικά άρθρα

O Jackie Ding είναι ένας από τους τυχερούς που απέκτησε από τους πρώτους τη νέα Toyota Supra στην Αμερική και είχε σκοπό να παρουσιάσει μέσω των video του στο YouTube τη διαδικασία βελτίωσης της σταδιακά. Το παρακάτω είναι ένα από αυτά και ξεκινά με τον Ding να μας αναφέρει ότι από τα πρώτα πράγματα που έκανε ήταν να τοποθετήσει νέες ζάντες και ελαστικά επιδόσεων της Yokohama.

Αμέσως μετά μας δείχνει ότι πήγε με το ιαπωνικό αυτοκίνητο του σε μια πίστα για το δεύτερο session ενός track day του. Όπως θα τον ακούσεις να λέει χαρακτηριστικά, ο Ding αναφέρει ότι δεν πίεζε, αλλά έκανε ένα σοβαρό λάθος, με αποτέλεσμα ο εμπρός αριστερά τροχός να πατήσει στο γρασίδι και το αυτοκίνητο να καταλήξει στις μπαριέρες και να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές.

Ο Ding, όμως, δε θέλει να το βάλει κάτω, καθώς αναφέρει ότι θα ολοκληρώσει το project του, είτε επισκευάζοντας τη Supra, είτε αγοράζοντας μια νέα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Η PEVE μετονομάζεται σε Toyota Battery

Όπως ανακοινώθηκε από την Toyota στις 5 Μαρτίου 2024, η Primearth EV Energy (PEVE) έγινε εξ ολοκλήρου θυγατρική της ιαπωνικής εταιρίας, μετά την εξαγορά...
Autoblog.gr