Nissan Titan faceflit 2020

Σχετικά άρθρα

Η Nissan αποκαλύπτει το ανανεωμένο Titan που αποκτά νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια, νέους LED προβολείς, νέους προβολείς ομίχλης, νέες ζάντες, ενώ προσφέρεται και στα νέα χρώματα Red Alert, Baja Storm και Cardinal Red Metallic.

Στο εσωτερικό του συναντάμε νέο πίνακα οργάνων με οθόνη πληροφοριών 7″, νέα οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό διαστάσεων 8″ ή 9″, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να διαθέτει WiFi και να υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto. Επίσης το αυτοκίνητο φέρει ασύρματο φορτιστή smartphone, με την Crew Cab έκδοση να μπορεί να εξοπλιστεί και με μεγάλη πανοραμική οροφή.

Κίνηση παίρνει από τον V8 5,6-λίτρων κινητήρα βενζίνης απόδοσης 400 ίππων με 560 Nm ροπής που συνδυάζεται με ένα νέο 9 σχέσεων αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο αντικαθιστά το προηγούμενο 7-τάχυτο, με το νέο κιβώτιο να προσφέρει ομαλότερες και ταχύτερες αλλαγές. Η Nissan πήρε την απόφαση να καταργήσει τον V8 5,0-λίτρων Cummins κινητήρα από το Titan.

Από πλευράς συστημάτων ασφαλείας, στον βασικό εξοπλισμό του συναντάμε τη σουίτα Nissan Safety Shield 360 που διαθέτει σύστημα αυτόματης πέδησης έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών, σύστημα προειδοποίησης τυφλών σημείων, σύστημα προειδοποίησης οπίσθιας κυκλοφορίας, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, σύστημα αυτόματης ενεργοποίησης μεγάλης σκάλας φώτων, Intelligent Cruise Control, σύστημα αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας και Intelligent Around View Monitor.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...