Τα επίσημα σκίτσα του νέου Volkswagen Golf

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen θα παρουσιάσει την όγδοη γενιά του Golf στις 24 του μηνός και σήμερα έδωσε τα επίσημα σκίτσα του best seller μοντέλου της, το οποίο εσύ το έχεις δει εδώ και πολλές εβδομάδες χωρίς ίχνος καμουφλάζ.

https://youtu.be/nEQLo3v5loc

Σύμφωνα με την γερμανική εταιρία, το νέο Golf επωφελείται από μια γκάμα αποδοτικών κινητήρων, εξοπλίζεται με μια νέα τεχνολογία ανάρτησης, διαθέτει ψηφιοποιημένο και προσανατολισμένο προς τη συνδεσιμότητα εσωτερικό, που φέρει λειτουργίες και υπηρεσίες που βασίζονται στο διαδίκτυο.

 

Επίσης διαθέτει μια μεγάλη γκάμα βοηθητικών συστημάτων υποστήριξης του οδηγού, με τον πίνακα οργάνων να είναι ψηφιακός. Η καμπίνα έχει γίνει πιο premium, έχοντας ελάχιστα φυσικά κουμπιά, μόλις 4, τα οποία βρίσκονται ανάμεσα στους κεντρικούς λεπτούς αεραγωγούς. Υπάρχουν επιφάνειες αφής για τον έλεγχο του συστήματος κλιματισμού, ακριβώς κάτω από την κεντρική οθόνη και ηλεκτρικά ελεγχόμενο χειρόφρενο.

Ακόμα υπάρχει μια ακόμη οθόνη αφής στα αριστερά του πίνακα οργάνων, που ενεργοποιεί/απενεργοποιεί τα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού, όπως και τους προβολείς ομίχλης. Επίσης έχει head-up display και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που υποστηρίζει gestures, με τον βασικό εξοπλισμό να γίνεται πλουσιότερος.

Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από τον Δεκέμβριο και αναλυτικές πληροφορίες γι’αυτό μπορείς να διαβάσεις στο ακόλουθο άρθρο.

Το νέο Volkswagen Golf χωρίς ίχνος καμουφλάζ

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...