Το ρετιρέ του ουρανοξύστη της Aston Martin κοστίζει 50 εκατ. δολάρια και έχει μέσα του μια Vulcan

Σχετικά άρθρα

Οι εργασίες του Aston Martin Residences συνεχίζονται, με την Aston Martin να κάνει τώρα γνωστές τις λεπτομέρειες του ρετιρέ στον πολυτελέστατο ουρανοξύστη 66 ορόφων και ύψους 250 μέτρων, που ετοιμάζει στο 300 Biscayne Boulevard Way, ακριβώς δίπλα από το ξενοδοχείο InterContinental, στο Μαϊάμι των Η.Π.Α.

Ο ουρανοξύστης διαθέτει 391 διαμερίσματα, που ξεκινούν από τα 750.000 δολάρια για μια κατοικία εμβαδού 65 τ.μ., και φτάνουν μέχρι τα 50 εκατ. δολάρια, για το τριώροφο ρετιρέ που μέσα του θα βρίσκεται και η τελευταία από τις 24 Vulcan που κατασκευάστηκαν, αξίας 3 εκατ. δολαρίων. Η συνολική έκταση του ρετιρέ ανέρχεται στα 1.860 τ.μ και προσφέρει πανοραμική θέα 360 μοιρών, πρόσβαση στην superyacht μαρίνα, προσωπική πισίνα, γυμναστήριο, υπηρεσία μπάτλερ, 6 μπάνια, 7 δωμάτια και μαρμάρινα δάπεδα.

Η Vulcan είναι βαμμένη σε λευκό χρώμα, φορά carbon-κεραμικά φρένα, carbon σώμα, σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων, με τον V12 κινητήρα της να αποδίδει 800 άλογα. Ο ιδιοκτήτης του ρετιρέ παίρνει δωρεάν μαθήματα αγωνιστικής οδήγησης.

Τα διαμερίσματα από τον 55 μέχρι 60 όροφο, έχουν εμβαδόν 1.770 τ.μ και διαθέτουν δικές τους ιδιωτικές πισίνες, με το κόστους τους να κυμαίνεται από τα 5 έως τα 16 εκατ. δολάρια. Παράλληλα υπάρχει μια infinity πισίνα στον 55ο όροφο, που θα προσφέρει εκπληκτική θέα στο λιμάνι, στην πόλη και στον ωκεανό. Ο ουρανοξύστης διαθέτει επίσης γυμναστήρια, 2 αίθουσες κινηματογράφου, σπα, χώρους διαλογισμού, παιδότοπους και γκαλερί τέχνης.

Οι κάτοικοι του ουρανοξύστη θα μπορούν να κάνουν χρήση μιας προαιρετικής υπηρεσίας μπάτλερ, ενώ θα μπορούν να καλέσουν ένα γιοτ είτε για να κάνουν μια βόλτα στη κοντινή παραλία, είτε για να κάνουν ένα μεγαλύτερο ταξίδι.

Η ομάδα σχεδίασης της Aston Martin, με επικεφαλής τον Marek Reichman, εργάζεται για την διακόσμηση του ουρανοξύστη, εστιάζοντας στα πάντα, από τις λαβές των θυρών μέχρι και τα carbon γραφεία της ρεσεψιόν. Το κτίριο θα είναι έτοιμο το 2022 και ήδη τα μισά διαμερίσματα έχουν ήδη πουληθεί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...