Hyundai iMax N Drift Bus. Το απόλυτο βαν για drift με 402 άλογα

Σχετικά άρθρα

Το τμήμα N της Hyundai και η Hyundai Αυστραλίας, συνεργάστηκαν και μας παρουσιάζουν το iMax N Drift Bus, ένα πισωκίνητο οκταθέσιο βαν, που αποδίδει 402 άλογα και μπορεί να driftάρει “δίχως αύριο”.

Το πρωτότυπο μοντέλο φορά έναν V6 3,5-λίτρων twin-turbo κινητήρα απόδοσης 402 ίππων με 555 Nm ροπής, που συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και με ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μηχανικό μπλοκέ διαφορικό.

Η ανάρτηση του μοντέλου είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενη, με την Hyundai να τοποθετεί μεγαλύτερα φρένα και νέες ζάντες 19″ με ελαστικά επιδόσεων. Έχει ιδανική κατανομή βάρους 50:50 ανάμεσα στους δύο άξονες και στο εσωτερικό συναντάμε N Sport μπροστινά καθίσματα, νέο τιμόνι, με τα καθίσματα της δεύτερης και της τρίτης σειράς να είναι επενδυμένα με δέρμα και με σουέτ ύφασμα.

Ο χώρος αποσκευών του ανέρχεται στα 842 λίτρα, φορά νέο bodykit, με το Hyundai iMax N Drift Bus να συμμετέχει σε αγώνες του World Time Attack Challenge.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla μήνυσε την Tesla Power στην Ινδία

Μήνυση εναντίον της ινδικής εταιρείας κατασκευής μπαταριών Tesla Power κατέθεσε σε δικαστήριο του Νέου Δελχί η Tesla, κατηγορώντας την για παραβίαση του εμπορικού του...