H BMW M850i by Dahler είναι πιο δυνατή από την M8 Competition

Σχετικά άρθρα

Ο ελβετικός βελτιωτικός οίκος Dahler Design & Technik μας παρουσιάζει το πακέτο αναβάθμισης για τη νέα BMW Σειρά 8, και πιο συγκεκριμένα για την έκδοση M850i ​​xDrive. Αυτή φοράει τον 4,4-λίτρων V8 twin-turbo κινητήρα που από το εργοστάσιο αποδίδει 530 άλογα και 750 Nm ροπής.

Με την περιποίηση, όμως, της Dahler το αυτοκίνητο είναι πλέον πιο δυνατό και από τη νέα M8 Competition. Πιο συγκεκριμένα, με τον επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου και την τοποθέτηση μιας νέας εξάτμισης, η M850i αποδίδει 636 άλογα, όταν η “απλή” M8 αποδίδει 600 άλογα και η Competition 625 άλογα.

Το γερμανικό gran tourer πατάει σε νέα ελατήρια, που χαμηλώνουν την απόσταση από το έδαφος, ενώ φοράει νέες ζάντες 21 ιντσών. Ακόμα, τοποθετεί στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα carbon spoilers, ενώ νέες -μεγαλύτερες- είναι και οι απολήξεις της εξάτμισης, με τον περιοριστή της τελικής ταχύτητας να έχει οριστεί πλέον στα 300 χλμ/ώρα.

Όλα τα παραπάνω ανήκουν στο Stage 1 πακέτο της Dahler, η οποία αναφέρει ότι αυτή την περίοδο εξελίσσει το Stage 2, το οποίο θα προσφέρει ακόμη περισσότερα άλογα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...