Το 2016, η Hyundai παρουσίασε την έκτη γενιά του Grandeur -το οποίο σε ορισμένες χώρες πωλείται με το όνομα Azera– και σήμερα μας αποκαλύπτει την ανανεωμένη έκδοση του πολυτελούς μοντέλου της. Όπως βλέπεις το facelift του μοντέλου είναι δραστικό, καθώς η κορεάτικη εταιρία έχει επανασχεδιάσει τα πάντα στο αυτοκίνητο, τόσο στην εξωτερική του εμφάνιση, όσο και στο εσωτερικό.

Το ανανεωμένο Grandeur έχει αποκτήσει νέα γρίλια, που ενσωματώνει τα LED φώτα ημέρας, ενώ φέρει και νέα -γωνιώδη- φωτιστικά σώματα. Οι αλλαγές συνεχίζονται με τους νέους προφυλακτήρες, τα νέα σχέδια για τις ζάντες, ενώ και το πίσω μέρος είναι πλήρως αλλαγμένο, καθώς συναντάμε νέα LED φώτα και μια φωτεινή λωρίδα να διατρέχει το πλάτος του αμαξώματος.

Περνώντας στο εσωτερικό, η κεντρική κονσόλα είναι και αυτή εντελώς νέα, καθώς διαθέτει νέες οθόνες για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, οι οποίες και οι δύο είναι 12,3 ιντσών. Στη βάση της κονσόλας υπάρχει μια τρίτη οθόνη, αυτή για τον έλεγχο του κλιματισμού, ενώ πλέον δεν υπάρχει λεβιές για το αυτόματο κιβώτιο, καθώς αντικαταστάθηκε από κουμπιά.

Τέλος, μηχανικά θα προσφέρεται στην αγορά της Νοτίου Κορέας και με τον νέο 2,5 λίτρων κινητήρα της οικογένειας Theta 3, ο οποίος συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Συνεχίζοντας, υπάρχει ένα υβριδικό σύνολο, που διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα 38 kW και ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Τέλος, θα υπάρχει και ένας 3,0-λιτρος κινητήρας διπλού καυσίμου, βενζίνης-υγραερίου.