Νέο Hyundai Grandeur

Σχετικά άρθρα

Την έβδομη γενιά του Grandeur παρουσίασε σήμερα η Hyundai, με το μεγάλο κορεατικό σεντάν να έχει εντελώς νέο σχεδιασμό, με διπλούς LED προβολείς, pop-up χειρολαβές και στο εσωτερικό υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων, μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο ταμπλό και μια επιπλέον οθόνη μέσω της οποίας ρυθμίζεται το σύστημα κλιματισμού.

Επίσης συναντάμε LED ατμοσφαιρικό φωτισμό, δερμάτινες Nappa επενδύσεις, μεγάλη ηλιοροφή, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα και μεταλλικά/αλουμινένια διακοσμητικά.

https://www.youtube.com/watch?v=M32FhkIMOko

Η εταιρία δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, κάτι που αναμένεται να συμβεί τους επόμενους μήνες, με τις παραδόσεις του να ξεκινούν το τρίτο τρίμηνο του επόμενου έτους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Hyundai ανακαλεί 14.117 Tucson

Η Hyundai προχωρά στην ανάκληση 14.117 Tucson που κατασκευάστηκαν μεταξύ 13 Απριλίου 2021 και 21 Αυγούστου 2023, επειδή ενδέχεται να έχει τοποθετηθεί λάθος ο...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...