Τα βελτιωμένα της Honda, της VW, της Nissan και της Chevrolet στη Sema

Σχετικά άρθρα

Η φετινή SEMA άνοιξε σήμερα τις πύλες της και εκεί πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες και βελτιωτικοί οίκο παρουσίασαν μια σειρά βελτιωμένων μοντέλων.

Η Nissan πήγε εκεί τρία μοντέλα, ενώ μας δείχνει και τα αξεσουάρ που ετοίμασε για το Titan. Το Frontier Desert Runner φορά τον V8 5,6-λίτρων κινητήρα του Titan, να έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, ειδικά προστατευτικά, πρόσθετα φώτα και εκτός δρόμου ελαστικά, προκειμένου να μπορεί να κινηθεί παντώς εδάφους.

Το Nissan Kicks Street Sport έχει φορέσει νέο bodykit, νέες ζάντες 17″ της Volk με ελαστικά διαστάσεων 245/45 και μηχανικά ο κινητήρας βελτιώθηκε στα 125 άλογα. Στο εσωτερικό υπάρχουν Sparco αγωνιστικά καθίσματα και νέα διακοσμητικά.

Το Nissan Global Time Attack TT 370Z, όπως καταλαβαίνεις και από το όνομά του, είναι ένα 370Z που έχει μετατραπεί ώστε να να συμμετέχει στο πρωτάθλημα του Global Time Attack του 2020. Το μοντέλο έχει αποκτήσει νέο αεροδυναμικό bodykit με τεράστια πίσω αεροτομή, μεγάλο μπροστινό splitter και κάτω από το καπό του κρύβει έναν V8 3,7-λίτρων turbo κινητήρα απόδοσης 750 ίππων.

Οι Ringbrothers πήγαν στην Sema την Camaro Valkyrja, μια βελτιωμένη Camaro του 1969 που εκτός από νέο bodykit, φορά έναν 6,8-λίτρων LS3 V8 κομπρεσοράτο κινητήρα απόδοσης 890 ίππων.

Η Acura μας δείχνει ένα βελτιωμένο RDX A-Spec, ενώ η Honda έχει πάει τρία NSX, ανάμεσά τους και ένα NSX GT3 Evo με carbon σώμα.

Η Chevrolet μας δείχνει το Silverado 2500 HD Carhartt Special Edition. Βασίζεται στο Z71 πακέτο και φορά νέες ζάντες 17″ με ελαστικά παντός εδάφους, κίτρινα διακοσμητικά λωρίδα κατά μήκος του σώματος, μαύρο καπό, μαύρο κάλυμμα καρότσας, χρωμιομένες λεπτομέρειες, μαύρες λεπτομέρειες και στο εσωτερικό συναντάμε κεντημένα προσκέφαλα, δερμάτινες επενδύσεις και νέα πατάκια.

Η Chevrolet παρουσιάζει επίσης και την one-off COPO Camaro John Force Edition, που είναι βαμμένη σε μαύρο και λευκό σώμα, έχοντας κόκκινες λεπτομέρειες, ενώ στη τεράστια εισαγωγή αέρα στο καπό, υπάρχει βαμμένη η αμερικάνικη σημαία. Το αυτοκίνητο θα δημοπρατηθεί τον Ιανουάριο του 2020 στη δημοπρασία του Barrett-Jackson, με όλα τα έσοδα να δίνονται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η Camaro COPO MY2020 θα προσφέρεται σε 69 μονάδες και οι ιδιοκτήτες τους θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στον κομπρεσοράτο LSX V8 5,7-λίτρων κινητήρα ή με τον ατμοσφαιρικό V8 7,0-λίτρων.

Τέλος η αμερικάνικη εταιρία έχει πάει και το E-10 Concept, ένα C10 pickup του 1962 που απόκτησε νέα LED φωτιστικά σώματα, νέο σώμα, χαμηλότερη ανάρτηση, ζάντες 20″ μπροστά και 22″ πίσω, φωτιζόμενο λογότυπο και μηχανικά ο εργοστασιακός V8 4,6-λίτρων κινητήρας έχει δώσει την θέση του σε έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 450 ίππων, που δίνει τη δυνατότητα στο αυτοκίνητο να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε περίπου 5 δευτερόλεπτα, ενώ το 400άρι το κάνει σε περίπου 13 δευτερόλεπτα.

Η Volkswagen με την σειρά της έχει πάει στη SEMA τρία βελτιωμένα Atlas, τα Atlas Adventure Concept, Atlas Basecamp Concept και Atlas Concept by Thule, όπως και ένα βελτιωμένο Jetta GLI, το Jetta GLI by H&R Special Springs.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...