Κάποιος Γερμανός, με αρκετή δόση τρέλας, αφιέρωσε αρκετό χρόνο και χρήμα για να βελτιώσει το Volkswagen T5 Kombi του 2004 σε τέτοιο βαθμό που δεν υπάρχει άλλο όμοιο του στον κόσμο. Το project ξεκίνησε μετά από ένα τρακάρισμα που είχε και μπορεί εμφανισιακά να μην ξεχωρίζει -όσο μπορείς να το πεις αυτό εξαιτίας του έντονου πράσινου χρώματος του από την Porsche 911 GT3 RS, αλλά μηχανολογικά και το εσωτερικό του είναι μοναδικά.

Πιο συγκεκριμένα, το γερμανικό βαν κινείται από τον 3,6-λίτρων turbo επίπεδο κινητήρα, προέλευσης Porsche 911 Turbo (997), ο οποίος έχει βελτιωθεί και αποδίδει 640 άλογα και συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο. Στο εσωτερικό, ο ιδιοκτήτης θέλησε να νιώσει ακόμα πιο μοναδικός, καθώς μετέφερε την θέση οδήγησης στο κέντρο του βαν, κάτι που τον ανάγκασε να σχεδιάσει από το μηδέν το ταμπλό.

Παρόλα αυτά, πίσω του υπάρχουν τέσσερα ξεχωριστά bucket καθίσματα, όλα κατασκευασμένα από carbon. Τέλος, υπάρχουν ζάντες 19 ιντσών, ελαστικά Michelin Pilot Super Sport και εξαπίστονα φρένα της Brembo.

Το αυτοκίνητο πλέον πωλείται έναντι 155.500 ευρώ.