Στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής του στο YouTube, ο Jay Leno πιάνει στα χέρια του τη νέα Chevrolet Corvette Stingray Convertible (C8), η οποία εξοπλίζεται με το πακέτο Z51 Performance.

Μηχανικά δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με την κλειστή έκδοση και έτσι το μοντέλο φορά τον ατμοσφαιρικό LT2 V8 κινητήρα 6,2-λίτρων απόδοσης 495 ίππων με 637 Nm ροπής που συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, με την κίνηση να στέλνεται στον πίσω άξονα.

Η ανοικτή νέα Corvette διαθέτει αναδιπλούμενη hardtop οροφή, που μπορεί να ανοιγοκλείσει μέσα σε 16 δευτερόλεπτα, ακόμη και όταν το αυτοκίνητο κινείται με έως και 48 χλμ/ώρα. Το σύστημα δεν είναι υδραυλικό, αλλά ηλεκτρικό, βελτιώνοντας έτσι την αξιοπιστία του, με το πίσω παράθυρο να μπορεί να ανοιγοκλείσει, ανεξάρτητα με το εάν η οροφή είναι ανοικτή ή κλειστή.

Η Chevrolet αναφέρει πως η ανοικτή Corvette, είναι το ίδιο άκαμπτη με την coupe έκδοση, αλλά λόγω του πρόσθετου βάρους -κατά σχεδόν 35 κιλά- η ανοικτή Corvette κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε περίπου 3 δευτερόλεπτα. Το πακέτο Z51 Performance προσθέτει στο αυτοκίνητο μεγαλύτερα φρένα 345 mm μπροστά και 350 mm πίσω, ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S, καλύτερη ψύξη, μαγνητική ανάρτηση και σπορ εξάτμιση.