Porsche: Αν δεν υπήρχε η Κίνα, δεν θα υπήρχαν οι 718 Boxster και Cayman

Σχετικά άρθρα

Παρότι τους τελευταίους 16 μήνες, οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων της Κίνας παρουσιάζουν πτώση, μετά από περισσότερο από δύο δεκαετίες ετήσιας ανάπτυξης, η αγορά της παραμένει η μεγαλύτερη του κόσμου και είναι σε θέση να επηρεάσει τις τάσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του από την έκθεση του Los Angeles, ο Dr. Frank-Steffen Walliser, επικεφαλής των sport αυτοκινήτων της Porsche, αναγνώρισε τη δύναμη της Κίνας, τονίζοντας:

Χωρίς την Κίνα, όλη η γκάμα της 718 δεν θα υπήρχε.

Η τοποθέτηση των μικρών turbo κινητήρων (2,0 και 2,5-λίτρων) στις 718 Boxster και 718 Cayman “αγαπήθηκε” από τους Κινέζους, καθώς τα οχήματα φορολογούνται σύμφωνα με το μέγεθος του κινητήρα, δηλαδή όσο μικρότερη είναι η χωρητικότητα του κινητήρα, τόσο χαμηλότερος είναι ο φόρος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...