Κάμερα ασφαλείας του Tesla Model 3 καταγράφει ένα Chevrolet Silverado να το τρακάρει μέσα σε πλυντήριο

Σχετικά άρθρα

TeslaCam, το σύστημα της αμερικάνικης εταιρίας, όπου τοποθετώντας τέσσερις κάμερες στο Model 3 (από μια σε κάθε εμπρός φτερό, μια στο εμπρός μέρος και μια στο πίσω) μπορεί να καταγράφει και να αποθηκεύει υλικό μισή ώρα πριν και μισή ώρα μετά από ένα περιστατικό, που αυτό θα τις ενεργοποιήσει.

Αυτό το σύστημα έχει γίνει ο εχθρός των επίδοξων παρανομούντων ατόμων και όσων θέλουν να αποποιηθούν ευθύνες. Η τελευταία απόδειξη έρχεται από την πόλη Prescott της Αριζόνα, και όπως θα δεις στο παραπάνω video η κάμερα του entry μοντέλου της Tesla έπιασε ένα Chevrolet Silverado να χτυπάει από πίσω το αυτοκίνητο, και ενώ αυτό βρισκόταν κατά την διάρκεια καθαρισμού του μέσα στο πλυντήριο.

Δες ακόμη

Κάμερα ασφαλείας του Tesla Model 3 καταγράφει έναν άγνωστο να καταστρέφει τα λάστιχα του

Εξαιτίας του χτυπήματος, το κάλυμμα του χώρου αποσκευών παραμορφώθηκε αρκετά, με τον ιδιοκτήτη να αναφέρει ότι δεν ήταν σε θέση να το ανοίξει, είτε από την εφαρμογή του κινητού, είτε από την οθόνη αφής στο εσωτερικό, είτε πιέζοντας το εξωτερικό κουμπί. Ακόμα, εισήλθε πολύ νερό από το πλυντήριο αυτοκινήτων στο χώρο αποσκευών, με το περιστατικό να γίνεται περασμένη Κυριακή. Έτσι δεν μπορούσε να το πάει στην Tesla, ώστε να το επισκευάσει και να πάρει κάποιο όχημα για αντικατάσταση, ενώ και η ασφαλιστική εταιρεία του οδηγού του Silverado δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.

Δες επίσης

Κάμερα ενός Tesla Model 3 καταγράφει μια θεαματική ανατροπή ενός Jeep Wrangler

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα