Κίνα: 3χρονο παιδάκι γρατσούνισε 10 αυτοκίνητα σε αντιπροσωπεία της Audi

Σχετικά άρθρα

Ακριβή βγήκε στους γονείς ενός τρίχρονου παιδιού, η επίσκεψή τους σε μια αντιπροσωπεία της Audi στην πόλη Γκουιλίν της Κίνας, με το παιδί να γρατσουνιά με μια πέτρα, το σώμα 10 αυτοκινήτων.

Ο αντιπρόσωπος, αρχικά, ζήτησε από τους γονείς το ποσό των 200.000 γιουάν (25.700 ευρώ), ως αποζημίωση, αλλά οι γονείς δεν συμφώνησαν. Ο αντιπρόσωπος υποστήριξε πως τα αυτοκίνητα πλέον δεν θα μπορούσαν να πουληθούν ως καινούργια, μιας και θα έπρεπε να ενημερώσει τους πελάτες του, πως τα αυτοκίνητα έχουν ξαναβαφτεί σε ορισμένα σημεία τους.

Αν δεν το έκανε, θα μπορούσε να κατηγορεί για απάτη, σε περίπτωση που κάποιος ιδιοκτήτης μάθαινε πως το αυτοκίνητό του έχει ξαναβαφτεί. Γι’αυτό και ζήτησε το ποσό των 200.000 γιουάν, προκειμένου να καλύψει το κόστος των εργασιών βαφής και να την μείωση στις τιμές που θα έπρεπε να κάνει στα αυτοκίνητα, έτσι ώστε να τα πουλήσει πλέον ως μεταχειρισμένα.

Γονείς και αντιπρόσωπος αρχικά δεν ήρθαν σε συμφωνία και έτσι η υπόθεση κατέληξε στο δικαστήριο. Πριν την διεξαγωγή της δίκης όμως, οι δύο πλευρές τα βρήκαν εξωδικαστικά, με τους γονείς να δέχονται να πληρώσουν το ποσό των 70.000 γιουάν (9.000 ευρώ).

ΠηγήSinchew

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...