Με τεράστια 38″ καμπυλωτή OLED οθόνη το νέο Cadillac Escalade

Σχετικά άρθρα

Την περασμένη εβδομάδα είδαμε φωτογραφίες του νέου Escalade και σήμερα η Cadillac έκανε γνωστό πως στο εσωτερικό του νέου της SUV έχει τοποθετήσει μια τεράστια καμπυλωτή OLED οθόνη 38″.

Σύμφωνα με την Cadillac, η πυκνότητα των pixels της συγκεκριμένης οθόνης, είναι διπλάσια από μια 4K τηλεόραση, ενώ η επιλογή της OLED τεχνολογίας, θα χαρίζει εκπληκτικές αποχρώσεις του μαύρου.

Το νέο Escalade θα παρουσιαστεί στις 4 Φεβρουαρίου του 2020. Υιοθετεί τη πιο πρόσφατη σχεδιαστική φιλοσοφία της Cadillac. Διαθέτει μεγάλη γρίλια, LED φωτιστικά σώματα, ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση και μηχανικά φορά τον 6,2-λίτρων V8 κινητήρα απόδοσης 420 ίππων με 623 Nm ροπής.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να στέλνεται σε όλους τους τροχούς. Φήμες θέλουν το νέο Escalade να προσφέρεται και σε μια γρήγορη V Performance έκδοση, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρχει και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, η οποία θα έχει αυτονομία 645 χλμ ανά φόρτιση και θα κυκλοφορεί μετά το 2023.

Σε ότι αφορά την V Performance έκδοση, αυτή θα εξοπλίζεται με τον LT4 V8 6,2-λίτρων κινητήρα των Chevrolet Camaro ZL1 και Corvette Z06, που στη προκειμένη περίπτωσή θα αποδίδει περισσότερα από 650 άλογα και 881 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...