Διέρρευσαν οι πρώτες δύο φωτογραφίες της νέας γενιάς του Cadillac Escalade, με το αυτοκίνητο να υιοθετεί τη πιο πρόσφατη σχεδιαστική φιλοσοφία της Cadillac. Διαθέτει μεγάλη γρίλια, LED φωτιστικά σώματα, με τις φωτογραφίες να προέρχονται μέσα από το εργοστάσιο κατασκευής του μοντέλου.

Το νέο Escalade διαθέτει ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση και μηχανικά φορά τον 6,2-λίτρων V8 κινητήρα απόδοσης 420 ίππων με 623 Nm ροπής. Ο κινητήρας συνδυάζεται με 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να στέλνεται σε όλους τους τροχούς.

Φήμες θέλουν το νέο Escalade να προσφέρεται και σε μια γρήγορη V Performance έκδοση, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρχει και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, η οποία θα έχει αυτονομία 645 χλμ ανά φόρτιση και θα κυκλοφορεί μετά το 2023.

Σε ότι αφορά την V Performance έκδοση, αυτή θα εξοπλίζεται με τον LT4 V8 6,2-λίτρων κινητήρα των Chevrolet Camaro ZL1 και Corvette Z06, που στη προκειμένη περίπτωσή θα αποδίδει περισσότερα από 650 άλογα και 881 Nm ροπής.

Η Cadillac θα παρουσιάσει το νέο Escalade στις 4 Φεβρουαρίου του 2020, σε μια ειδική εκδήλωση που θα διοργανώσει στο Λος Άντζελες.