Αυτό είναι το νέο Cadillac Escalade

Σχετικά άρθρα

Διέρρευσαν οι πρώτες δύο φωτογραφίες της νέας γενιάς του Cadillac Escalade, με το αυτοκίνητο να υιοθετεί τη πιο πρόσφατη σχεδιαστική φιλοσοφία της Cadillac. Διαθέτει μεγάλη γρίλια, LED φωτιστικά σώματα, με τις φωτογραφίες να προέρχονται μέσα από το εργοστάσιο κατασκευής του μοντέλου.

Το νέο Escalade διαθέτει ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση και μηχανικά φορά τον 6,2-λίτρων V8 κινητήρα απόδοσης 420 ίππων με 623 Nm ροπής. Ο κινητήρας συνδυάζεται με 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να στέλνεται σε όλους τους τροχούς.

Φήμες θέλουν το νέο Escalade να προσφέρεται και σε μια γρήγορη V Performance έκδοση, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρχει και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, η οποία θα έχει αυτονομία 645 χλμ ανά φόρτιση και θα κυκλοφορεί μετά το 2023.

Σε ότι αφορά την V Performance έκδοση, αυτή θα εξοπλίζεται με τον LT4 V8 6,2-λίτρων κινητήρα των Chevrolet Camaro ZL1 και Corvette Z06, που στη προκειμένη περίπτωσή θα αποδίδει περισσότερα από 650 άλογα και 881 Nm ροπής.

Η Cadillac θα παρουσιάσει το νέο Escalade στις 4 Φεβρουαρίου του 2020, σε μια ειδική εκδήλωση που θα διοργανώσει στο Λος Άντζελες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το εσωτερικό του Cadillac Optiq

Ο μικρός αδερφός του Lyriq, το Cadillac Optiq δεν υστερεί σε πολυτέλεια, με το ηλεκτρικό SUV αυτοκίνητο να κυκλοφορεί στην αγορά της Βορείου Αμερικής...

Ανανέωση για τα Cadillac CT5-V και CT5-V Blackwing

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των CT5-V και CT5-V Blackwing παρουσίασε σήμερα η Cadillac, με τα αυτοκίνητα να αποκτούν νέους προφυλακτήρες, νέα μάσκα, επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα,...

Αυτό είναι το νέο Cadillac XT5

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Cadillac XT5, με το μοντέλο να υιοθετεί τη τελευταία σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρίας, με λεπτά φωτιστικά σώματα...