Οι Ιάπωνες της NATS στο Tokyo Auto Salon που ανοίγει τις πύλες του σε 12 ημέρες από σήμερα, θα παρουσιάσουν δύο ιδιαίτερα οχήματα. Μια “Supra” Spider και ένα τετράπορτο “GT86”.

Η ανοικτή Supra βασίζεται στο Lexus SC430 convertible, το οποίο θα αποκτήσει νέο σώμα ώστε να μοιάζει στην Supra, φορώντας και ένα επιθετικό bodykit, με φουσκωμένα φτερά και μεγάλη πίσω αεροτομή. Οι Ιάπωνες θα τοποθετήσουν επίσης νέες ζάντες, χαμηλότερη ανάρτηση και πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω.

Το τετράπορτο Toyota GT86 βασίζεται σε ένα Camry, που και αυτό φόρεσε νέο bodykit και νέα φωτιστικά σώματα, έτσι ώστε να μοιάζει όσο γίνεται περισσότερο στο GT86. Το αυτοκίνητο είναι προσθιοκίνητο και μηχανικά φορά τον ατμοσφαιρικό 2,5-λίτρων τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 160 ίππων με 213 Nm ροπής.

Στις σχετικές ειδήσεις και η Mitsubishi ανακοίνωσε και αυτή τα βελτιωμένα της μοντέλα που θα βρίσκονται στο περίπτερό της στη συγκεκριμένη έκθεση. Πρόκειται για τα eK Cross, Delica D:5, Outlander PHEV, Eclipse Cross και Super Height K-Wagon, που έχουν αποκτήσει περισσότερα εκτός δρόμου χαρακτηριστικά, όπως αυξημένοι απόσταση από το έδαφος, εκτός δρόμου ελαστικά κτλ.