Η Chevrolet μπορεί να μην έχει ξεκινήσει μέχρι σήμερα τις παραδόσεις της νέας κεντρομήχανης Corvette στους ιδιοκτήτες της, αλλά η εταιρία δοκιμάζει τα αυτοκίνητα ώστε αυτά να είναι έτοιμα μέχρι την ημέρα που θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Bowling Green του Κεντάκι των ΗΠΑ, εκεί όπου η Chevrolet κατασκευάζει την Corvette, δύο μηχανικοί της GM, μητρική εταιρία τη Chevrolet, πιάστηκαν από την αστυνομία να κάνουν κόντρες με δύο νέες Corvette.

Πρόκειται για τον 27χρονο Alexander Thim και τον 30χρονο Mark Derkatz, με τους δύο άνδρες να αποφασίζουν να κινηθούν γρήγορα, μετά από βραδινή έξοδό τους σε τοπικό μπαρ.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, με την αστυνομία να τους εντοπίζει να κινούνταν με ταχύτητες έως 120 μιλίων/ώρα (περίπου 195 χλμ/ώρα), σε έναν δρόμο με όριο μόλις τα 45 χλμ/ώρα (72,5 χλμ/ώρα). Οι δύο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη φυλακή κατηγορούμενοι για απερίσκεπτη οδήγηση και υπερβολική ταχύτητα. Τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι αφού κατέβαλαν εγγύηση 1.000 δολαρίων, με την δίκη τους να είναι προγραμματισμένη για τις 18 Φεβρουαρίου.

Τα αυτοκίνητα κατασχέθηκαν με την GM να σχολιάζει πως γνωρίζει το περιστατικό και πως πρόκειται για αυτοκίνητα δοκιμών, τονίζοντας πως η ασφάλεια παραμένει πρωταρχική της προτεραιότητα.