GMC Canyon AT4

Σχετικά άρθρα

Η GMC παρουσιάζει το Canyon AT4 που ξεχωρίζει από τα σκουρόχρωμα διακοσμητικά, τους κόκκινους γάντζους, την μεγαλύτερη γρίλια, από τα AT4 λογότυπα και από τις ζάντες 17″.

Διαθέτει σύστημα τετρακίνησης, αυτόματο κλείδωμα διαφορικού, νέα ανάρτηση και κίνηση παίρνει είτε από τον V6 3,6-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα απόδοσης 308 ίππων με 373 Nm ροπής, είτε από τον Duramax 2,8-λίτρων turbodiesel απόδοσης 181 ίππων με 500 Nm ροπής. Ο πρώτος συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ ο δεύτερος από ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Παράλληλα η GMC ανακοίνωσε πως αναβαθμίσει το Canyon Denali, τοποθετώντας σε αυτό νέα μάσκα, νέες ζάντες 20″, χρωμιομένες λεπτομέρειες, ξύλινα και αλουμινένια διακοσμητικά και νέους καφέ χρωματικούς συνδυασμούς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η GM ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD

Η General Motors ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD στις ΗΠΑ επειδή λόγω ελαττωματικού σχεδιασμού, νερό μπορεί να εισέλθει στον ηλεκτρονικό διακόπτη απελευθέρωσης...

H GMC εισέρχεται στις αγορές της Κίνας, Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας

Η General Motors ανακοίνωσε ότι θέλει να επεκτείνει τις δραστηριότητες των εταιριών του χαρτοφυλακίου της σε νέες αγορές, με την GMC να ετοιμάζεται να...