Ο Hamilton δώρισε 500.000 δολάρια για τις πυρκαγιές στην Αυστραλία. Σημαντική βοήθεια και από τον Ricciardo

Σχετικά άρθρα

O Lewis Hamilton ανακοίνωσε πως έδωσε το ποσό των 500.000 δολαρίων, προκειμένου να βοηθήσει στη διάσωση του ζωικού βασιλείου και του οικοσυστήματος της Αυστραλίας λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών.

Ο Βρετανός, χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε:

Με στενοχωρεί βαθύτατα η ιδέα πως περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο ζώα βίωσαν έναν τόσο σκληρό θάνατο, χωρίς διέξοδο, χωρίς να φταίνε. Δεν έχω κρύψει ποτέ την αγάπη μου για την άγρια ζωή και δεν μπορώ παρά να θρηνήσω για τα ανυπεράπιστα ζώα που πέθαναν τόσο μακριά από εδώ, στις φωτιές που οδήγησαν συγκεκριμένα είδη ακόμη πιο κοντά στον αφανισμό.

Ραγίζει την καρδιά μου να βλέπω τις καταστροφές που έχουν προκαλέσει οι πυρκαγιές στην Αυστραλία, σε ανθρώπους και ζώα. Δίνω 500.00 δολάρια για να στηρίξω τα ζώα, τους εθελοντές άγριας πανίδας και τις πυροσβεστικές υπηρεσίες. Αν είστε σε θέση και δεν το έχετε κάνει ήδη, μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε. Μπορείτε να κάνετε κι εσείς δωρεά. Κάθε τι μικρό βοηθά.

Σας παρακαλώ να έρθετε μαζί μου και να σκεφτείτε τον αντίκτυπο που έχουμε στον πλανήτη μας. Ας εργαστούμε μαζί για να κάνουμε μικρές αλλαγές και να ενθαρρύνουμε την οικογένεια και τους φίλους μας να κάνουν το ίδιο. Έτσι μπορούμε να βοηθήσουμε να αλλάξουμε την κατεύθυνση στην οποία έχουμε μπει.

Είμαι ανάμεσα στους τυχερούς που έχουν επισκεφθεί συχνά την Αυστραλία στο παρελθόν και γνωρίζουν πόσο όμορφη χώρα είναι. Συνεχίστε να παλεύετε! Μίλησα με ανθρώπους στην Αυστραλία που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και τους θαυμάζω για όλα όσα κάνουν.

Παράλληλα, ο Hamilton κάλεσε τον κόσμο να αναλογιστεί τον αντίκτυπο του ανθρώπου στον πλανήτη, όπως και να κάνουν ακόμη και τη μικρότερη δωρεά για να στηρίξουν την Αυστραλία.

Το δρόμο του Hamilton ακολούθησε και ο Αυστραλός οδηγός της Reanualt, Daniel Ricciardo, o οποίος χρησιμοποίησε τις δικές του σελίδες στα social media για να προσκαλέσει τον κόσμο να κάνει αντίστοιχες δωρεές. Ο Ricciardo γνωστοποίησε, μάλιστα, πως θα προσφέρει ένα σημαντικό ποσό για τα τραυματισμένα ζώα, ενώ σκοπεύει να βγάλει σε δημοπρασία τη στολή οδηγού που θα φορέσει στο αυστραλιανό Grand Prix, προκειμένου να συγκεντρωθούν ακόμη περισσότερα χρήματα.

Οι καταστροφές που έχουν προκαλέσει οι πυρκαγιές στην Αυστραλία είναι τεράστιες. Μέχρι στιγμής τα στοιχεία λένε ότι έχασαν τη ζωή τους 27 άνθρωποι, ενώ ανυπολόγιστες είναι οι απώλειες για το περιβάλλον και τα άγρια ζώα που ζούσαν εκεί. Έχουν καεί περισσότερα από 6,3 εκατ. στρέμματα, 1 δισ. ζώα έχουν πεθάνει με οδυνηρό τρόπο, ενώ 1.300 σπίτια έχουν καταστραφεί στη Νέα Νότια Ουαλία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...