Charles Leclerc: H Ferrari ενοχλήθηκε από την ελεύθερη πτώση που έκανα

Σχετικά άρθρα

Το πρωτάθλημα της F1 του 2019 ολοκληρώθηκε με τον αγώνα στο Abu Dhabi την 1η Δεκεμβρίου, με τον Charles Leclerc να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου, ενώ συνολικά μαζεύοντας 264 βαθμούς τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος οδηγών.

Την ακριβώς αμέσως επόμενη μέρα του αγώνα, ο νεαρός Μονεγάσκος έκανε ελεύθερη πρώτη με την σχολή Skydive Dubai, χωρίς να πάρει την άδεια της Ferrari, κάτι που -σύμφωνα με τον ίδιο- ενόχλησε αρκετά τους ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας.

Ο Charles Leclerc βρέθηκε στο Autosport International Show, στο Birmingham της Αγγλίας, και σε ένα Q&A με τους επισκέπτες/φίλαθλους της F1, ο 21χρονος οδηγός της Ferrari ερωτήθηκε για το τι θα ήθελε να κάνει κατά τη διάρκεια του χειμερινού διαλείμματος και αν θα έμπαινε στον πειρασμό να τρέξει στα 500 μίλια της Daytona, που γίνεται στις 16 Φεβρουαρίου.

Ο Leclerc απάντησε:

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, έχω εμμονή με τη Formula 1, έτσι κατά τη διάρκεια του χειμερινού διαλείμματος θα ήθελα να έχουμε μερικούς ακόμα αγώνες για να συνεχίζω να αγωνίζομαι στην F1. Αν όμως έπρεπε να διαλέξω, θα ήθελα μια μέρα να τρέξω σε αγώνα rally, είναι αρκετά διαφορετικό από αυτό που είμαι συνηθισμένος να κάνω στις πίστες από το πρωί μέχρι το απόγευμα, οπότε τα rally είναι κάτι συναρπαστικό που θα ήθελα να δοκιμάσω. Ακόμα, θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω ένα MotoGP, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι η Ferrari θα συμφωνούσε, πρέπει να ρωτήσω, αλλά μου αρέσουν οι μηχανές γενικά. Δεν είμαι σίγουρος, όμως, ότι η Ferrari συμφωνεί να οδηγήσω μοτοσικλέτα του MotoGP.

Σχετικά με το ζήτημα της άδειας, ο Leclerc παραδέχτηκε ότι δεν είχε ενημερώσει τη Ferrari πριν το άλμα ελεύθερης πτώσης που έκανε στο Dubai, λέγοντας:

Ναι, κανονικά θα έπρεπε να [ζητήσω άδεια]. [Αλλά] δεν το έκανα για την ελεύθερη πτώση, γιατί σκέφτηκα ότι σε περίπτωση που πάει στραβά δεν θα είμαι εδώ για να απολογηθώ. Έτσι, ναι, πήγα και το έκανα, και τότε ενοχλήθηκαν λίγο. Όπως και να έχει, δεν θα το κάνω δεύτερη φορά. Ήταν καταπληκτική εμπειρία, αλλά ήταν μόνο για μία φορά.

Διάβασε ακόμα

Σημαντικά αυξημένος ο μισθός του Leclerc μετά την επέκταση του συμβολαίου του

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr