Η Alfa Romeo Racing ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης του νέου μονοθεσίου της

Σχετικά άρθρα

Απομένουν “μόλις” 53 ημέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος της Formula 1 για το 2020, έχοντας περάσει τα μισά της χειμερινής διακοπής (55/108), και σήμερα η Alfa Romeo Racing έγινε η έβδομη ομάδα που ανακοινώνει την ημερομηνία παρουσίασης του νέου της μονοθεσίου.

Τα αποκαλυπτήρια της C39 θα γίνουν στο pitlane της πίστας της Βαρκελώνης, στις 19 Φεβρουαρίου, στις 8:15 π.μ. (τοπική ώρα), ήτοι 45 λεπτά πριν την επίσημη έναρξη των χειμερινών δοκιμών στην ισπανική πίστα.

Το 2020 θα είναι η τρίτη πλήρης σεζόν της ομάδας, από την στιγμή που η ιταλική εταιρία αποφάσισε να επιστρέψει στην F1. Το οδηγικό δίδυμο της ιταλοελβετικής ομάδας παραμένει ως έχει, με τον Kimi Raikkonen να πλαισιώνεται από τον Antonio Giovinazzi, ο οποίος ανανέωσε τον περασμένο Νοέμβριο το συμβόλαιο του και για το 2020.

Τέλος, στην ομάδα επιστρέφει ο Robert Kubica, ο οποίος θα έχει το ρόλο του τρίτου ή εφεδρικού οδηγού της ομάδας. Ο Πολωνός φέρνει μαζί του την εταιρία πετρελαιοειδών Orlen, με τη συνεργασία να είναι πολυετής και το επίσημο όνομα της ομάδας να αλλάζει σε Alfa Romeo Racing Orlen.

Ημερολόγιο παρουσιάσεων

Ομάδα Ημερομηνία Μέρος
Ferrari 11 Φεβρουαρίου Maranello, Ιταλία
Renault 12 Φεβρουαρίου Παρίσι, Γαλλία
McLaren 13 Φεβρουαρίου Woking, Αγγλία
AlphaTauri 14 Φεβρουαρίου Salzburg, Αυστρία
Mercedes 14 Φεβρουαρίου Silverstone, Αγγλία
Racing Point 17 Φεβρουαρίου Mondsee, Αυστρία
Alfa Romeo 19 Φεβρουαρίου Βαρκελώνη, Ισπανία
Red Bull TBC TBC
Haas TBC TBC
Williams TBC TBC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτό είναι το ειδικό livery της Ferrari για το GP του Μαϊάμι

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Ferrari ανακοίνωσε μια πολύ σημαντική συνεργασία με την Hewlett Packard, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν πολυετή συμφωνία, με την...

Επίσημο: Εκτός Red Bull o Adrian Newey

Το πολυσυζητημένο διαζύγιο Red Bull-Adrian Newey είναι γεγονός, με την αυστριακή ομάδα να ανακοινώνει μόλις ότι ο 65χρονος Βρετανός μηχανικός και αξιότιμος σχεδιαστής της...