Ανάκληση 711 BMW Σειράς 3, Σειράς 5, X6 και X6 Μ στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

Η BMW ανακαλεί 551 BMW Σειράς 3 και Σειράς 5 παραγωγής από Απρίλιο 1999 έως Δεκέμβριο 2003 και 160 X6 και X6 Μ παραγωγής από Σεπτέμβριο 2013 έως Νοέμβριος 2019.

Στις Σειράς 3 και Σειράς 5 απαιτείται να γίνει αντικατάσταση του αερόσακου οδηγού, ενώ στις X6 και X6 M απαιτείται να γίνει επισκευή της βάσης Isofix του παιδικού καθίσματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα συγκεκριμένα θέματα. Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως με προσωπική επιστολή, ώστε να επισκεφθούν το δίκτυο επισήμων εμπόρων και εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της BMW Hellas ΑΕ, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ιδιοκτήτες / κάτοχοι οχημάτων, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το δίκτυο επισήμων εμπόρων και εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της BMW Hellas AE, ή με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 210 9118000 από 09.00 – 17.00 καθημερινά, ή ακόμη να επισκεφθούν το site www.bmw.gr.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κλειστή μέχρι την 1η Μαΐου η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού

Η σήραγγα στην Κατάρα, "Μαλακάσι Α", παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στατικότητας, θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, προκειμένου να...