Η Ford παραμένει δεσμευμένη στα σπορ αυτοκίνητα

Σχετικά άρθρα

Η Ford παραδέχεται πως οι αυστηροί κανονισμοί σχετικά με τις εκπομπές και την οικονομία καυσίμου σε όλο τον κόσμο θα επηρεάσουν τα αυτοκίνητα επιδόσεων, αλλά η Μπλε Οβάλ εταιρία δηλώνει πως θα παραμείνει δεσμευμένη σε αυτά, προσφέροντας στο μέλλον σπορ αυτοκίνητα που θα “είναι το ίδιο συναρπαστικά με τα σημερινά”.

Εκπρόσωπος της Ford δήλωσε πως τα 0-100 χλμ/ώρα δεν είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό που θα πρέπει να κοιτάμε σε ένα σπορ αυτοκίνητο, με την εταιρία να ασχολείται πλέον περισσότερο με “την συνολική εμπειρία απόδοσης” ενός σπορ μοντέλου.

Στις σχετικές ειδήσεις η Ford παρουσίασε το XLT πακέτο του Explorer. Το μοντέλο ξεχωρίζει από την γκρι γρίλια, τα νέα διακοσμητικά, τις ζάντες 20″, τις νέες απολήξεις εξατμίσεων και τα νέα γράμματα στο καπό.

Στο εσωτερικό υπάρχουν ActiveX και δερμάτινες επενδύσεις, νέα διακοσμητικά και αλουμινένιες λεπτομέρειες.

Το πακέτο θα είναι διαθέσιμο από το ερχόμενο καλοκαίρι, με την Ford να ανακοινώνει τότε την τιμή του.

Τέλος η Ford ανακοίνωσε πως ανακαλεί 227.884 Flex, Taurus Police Interceptor, Taurus με το SHO Performance πακέτο και Lincoln MKT, παραγωγής 2013-2018, επειδή ένας σύνδεσμος της πίσω ανάρτησης μπορεί να σπάσει.

Η ανάκληση επηρεάζει 211.207 αυτοκίνητα στις ΗΠΑ, 15.281 στον Καναδά και 1.396 στο Μεξικό και μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ατυχήματα ή τραυματισμοί που να σχετίζονται με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Η Ford θα προχωρήσει στη δωρεάν αντικατάσταση των συνδέσμων με νέους, ανθεκτικότερους.

Πηγήcnet.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...