Η Bugatti κατασκεύασε τρία πραγματικά πρωτότυπα, τα οποία για τους διάφορους λόγους αποφάσισε να μην τα παρουσιάσει ποτέ στο κοινό. Πρόκειται για τα Atlantic 2015, Veyron Barchetta και W16 GT “Rembrandt” Coupe.

1

Το W16 Rembrandt Coupe να είναι ένα GT όχημα που διαθέτει τον W16 quad-turbo κινητήρα της Chiron, ο οποίος όμως βρίσκεται τοποθετημένος στο μπροστά μέρος και αποδίδει 1.500 άλογα. Εύκολα μπορεί κανείς να βρει κοινές σχεδιαστικές λεπτομέρειες του one-off La Voiture Noire που παρουσιάστηκε πέρυσι.

2

To Atlantic Concept δημιουργήθηκε το 2015 ώστε να παρουσιαστεί στο Pebble Beach, αλλά αυτό τελικά δεν συνέβη λόγω του Dieselgate.

3

Η Veyron Barchetta  είναι ένα speedster όχημα που σχεδιάστηκε το 2008, σχεδόν μια δεκαετία πριν από τις speedster προτάσεις των Ferrari, McLaren και Aston Martin. Μηχανικά φορά τον W16 quad-turbo 8,0-λίτρων της Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse, απόδοσης 1.200 ίππων και ορισμένα σχεδιαστικά στοιχεία του συγκεκριμένου πρωτότυπου, όπως τα φωτιστικά σώματα, να τα περνούν στη παραγωγή, 10 χρόνια μετά, με την Divo.

Το αποκορύφωμα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης το 2008 ωστόσο, οδήγησε την Bugatti να μην παρουσιάσει ποτέ το συγκεκριμένο πρωτότυπο.