Το 2024 τα αποκαλυπτήρια του διάδοχου της Bugatti Chiron, στην παραγωγή το 2026

Σχετικά άρθρα

Η Bugatti παρουσίασε την έκδοση παραγωγής της Veyron τον Οκτώβριο του 2005 στην έκθεση του Τόκιο, ενώ τα αποκαλυπτήρια της Chiron έγιναν στην έκθεση της Γενεύης το 2016.

Σήμερα, η γαλλική εταιρία έκανε γνωστό ότι θα παρουσιάσει το μοντέλο που θα αντικαταστήσει την τελευταία μέσα στο 2024, και εάν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο θα μπει στην παραγωγή δύο χρόνια αργότερα.

Πιο συγκεκριμένα, ο διευθυντής σχεδιασμού της Bugatti, Achim Anscheidt αποσύρθηκε σήμερα από τον ρόλο του, δίνοντας τέλος στα 19 χρόνια προσωπικής επίβλεψης της σχεδιαστικής εξέλιξης της Bugatti.

Ο Anscheidt θα παραμείνει ανώτερος σύμβουλος του CEO της Bugatti Rimac, Mate Rimac, καθώς η μάρκα ετοιμάζεται να αποκαλύψει τον διάδοχο της Chiron, ο οποίος θα φέρει ένα υβριδικό σύνολο. Ο μακροχρόνιος αναπληρωτής του Anscheidt, Frank Heyl, γίνεται ο νέος διευθυντής σχεδιασμού της Bugatti.

Η κληρονομιά του Anscheidt θα συνεχιστεί με τον διάδοχο του Chiron. Σύμφωνα με την Bugatti, το νέο μοντέλο βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία δύο χρόνια και θα αποκαλυφθεί το 2024, χωρίς να γίνεται γνωστό αν το υβριδικό σύνολο έχει σαν βάση τον εμβληματικό W16 κινητήρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο διάδοχος της Bugatti Chiron

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες καμουφλαρισμένες φωτογραφίες του νέου hypercar της Bugatti που θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στις 20 Ιουνίου. Το αυτοκίνητο θα παίρνει κίνηση από τον...

Η Bugatti Bolide είναι πιο γρήγορη από τα μονοθέσια της Formula 1

Η Bugatti ολοκλήρωσε τις δοκιμές της Bolide παραγωγής, με το αυτοκίνητο που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας να είναι γρηγορότερο από ένα μονοθέσιο...

Άκουσε τον V16 υβριδικό κινητήρα του νέου hypercar της Bugatti

Η Bugatti ξεκίνησε το teasing του νέου της hypercar που θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Ιούνιο, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα video αλλά και φωτογραφίες του...