Η Maserati θα “βαφτίσει” αύριο το νέο super sport μοντέλο της

Σχετικά άρθρα

Στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου, η Maserati επιβεβαίωσε την εξέλιξη ενός νέου νέου super sport μοντέλου, δείχνοντας παράλληλα τις πρώτες φωτογραφίες ενός καμουφλαρισμένου πρωτοτύπου. Σήμερα, η ιταλική εταιρία έκανε γνωστό μέσω του Instagram ότι αύριο στις 21:20 ώρα Ελλάδας θα ανακοινώσει το όνομα του μοντέλου, ενώ ταυτόχρονα κυκλοφόρησαν μερικές νέες φωτογραφίες των μηχανικών της εταιρίας να κάνουν δοκιμές το μουλάρι που θυμίζει κάτι από την Alfa Romeo 4C.

Το μοντέλο θα παρουσιαστεί μέσα στο 2020, και έχει κωδική ονομασία MMXX. Η παρουσίασή του έχει προγραμματιστεί για τον Μάιο του 2020, με το αυτοκίνητο να εφοδιάζεται με έναν εξακύλινδρο κινητήρα που έχει αναπτυχθεί και κατασκευαστεί εξ’ολοκλήρου από την Maserati. Ωστόσο υπάρχουν και φήμες που θέλουν το μοντέλο να φορά έναν turbo V8 κινητήρα.

Θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της στη Modena, εκεί που είναι η έδρα της εταιρίας και τώρα βρίσκονται σε εξέλιξη σημαντικές εργασίες εκσυγχρονισμού της γραμμής παραγωγής. Αυτές γίνονται για να μπορεί να κατασκευάζεται η ηλεκτρική έκδοση του νέου super sports αυτοκινήτου.

Ταυτόχρονα, έχουν ήδη ξεκινήσει εργασίες για την κατασκευή ενός νέου βαφείου, μια εντελώς νέα προσθήκη στις εγκαταστάσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Maserati GranCabrio Folgore

Την ηλεκτρική Folgore έκδοση της νέας GranCabrio παρουσίασε σήμερα η Maserati. Το αυτοκίνητο διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 761 ίππων με 1.350 Nm ροπής,...